Waterontharders Pentair

Premium gamma hoogtechnologische waterontharders met automatische desinfectie

Ontdek de nieuwe FOLEO

Foleo is de nieuwste premium waterontharder van Pentair. Het ontwerp en de bouw van dit superieure, plug-and-play systeem steunt op een concept waarvan de prestaties die van concurrerende producten uit het topsegment overtreffen.

In vergelijking met andere ontharders op de markt ligt het zoutverbruik van de nieuwe Foleo tot 50% lager. Dit compacte model is met de modernste kleptechnologieën van Pentair uitgerust. De ontharder is vervaardigd uit hoogtechnologische polymeren die aan de strengste Europese normen voor drinkwater voldoen.

Foleo is in 4 maten beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen - van compacte studio's tot woningen voor tot 8 bewoners.

Enkele voordelen 


- Aanraakscherm 5800 XTR 

De informatie wordt op een intuïtieve manier op het scherm weergegeven zodat de gebruikers de verschillende stappen bij de instelling heel eenvoudig kunnen volgen.

- Upflow-regeneratie met geblokkeerd harsbed en variabele bezouting-regeneratie

Langere intervallen om zout bij te vullen dankzij het tot 50% lagere pekelverbruik

- Ingebouwde capaciteit om chloor toe te voegen, zodat het hars automatisch gedesinfecteerd wordt.

Een superieure bescherming tegen de verspreiding van bacteriën zonder dat een bijkomende chemische behandeling nodig is

- Geïntegreerde, roestvrijstalen bypass, met een unieke manuele klep

Vereenvoudigde en snellere eerste installatie op de ingangs- en uitgangsverbindingen: geen dure, complexe en omslachtige bypasses meer.

- Slimme opening van het zoutdeksel

Het ergonomische en gemakkelijk te openen zoutdeksel maakt een einde aan de soms moeilijke bijvulprocedures - bijvullen gaat nu snel en eenvoudig.

- De huidige functies van Scan & Service alsook de toekomstige upgrades

De communicatie op basis van de toegevoegde werkelijkheid stelt gebruikers en handelaars in staat om informatie over het systeem op te zoeken. Foleo is een systeem dat volledig klaar is voor 'Scan & Service' en dat van een bleam voorzien is.

- Automatische veiligheidsklep op de pekelaanzuigleiding

Geen risico van overstromend water.

- Uitneembaar zoutcompartiment

Het systeem heeft een gegarandeerde pekelaanvoer die het risico van een zich traag vormende zoutbrug elimineert. Het wegneembare zoutcompartiment voorkomt dat condens in contact komt met het zout, wat de belangrijkste oorzaak van een zoutbrug is. Dankzij het uitneembare zoutcompartiment is het systeem eenvoudig schoon te maken.

Meer inlichtingen ?

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.