Inox waterkoelers 

Polyvalent en economisch

Inox waterkoelers 

           voor scholen-collectiviteiten-burelen en werkvloer

ZONDER WATER GEEN LEVEN

Het menselijk lichaam bestaat voor 60% uit water.Water levert ons voedingsstoffen, vitamines en essentiële mineralen voor onze cellen. Tevens verwijdert het metabolische afvalstoffen uit ons lichaam. Uitdroging,zelfs al is het maar met 2% vermindert aanzienlijk onze fysieke en mentale capaciteiten en veroorzaakt symptomen zoals hoofdpijn,vermoeidheid en concentratiestoornissen.

KEN DE BEHOEFTEN VAN UW LICHAAM

De wereld gezondheidsorganisatie adviseert om twee tot drie liter water per dag te drinken. Sappen ,limonades of koffie zijn geen geschikte dranken omdat ze grote hoeveelheden zuren , suikers, cafeïne en andere additieven bevatten. Zuiver water bevat geen calorieën en bevordert de vetverwijdering.

HET ANTWOORD : EEN DRINKWATERKOELER

Onze waterkoelers zijn steeds klaar voor gebruik. Verbonden met uw eigen stadswater bieden ze voor iedereen water van de hoogste kwaliteit. Een druk op de knop en men heeft de keuze uit koud, kamertemperatuur of heet water naar believen.

GEBRUIK ZUIVER EN GEZOND DRINKWATER  

Denkt u dat telkens u een waterkraan opent er zuiver water uitloopt ? En bent u daar werkelijk zeker van ? 

In werkelijkheid bevat het uitstromende water verschillende soorten onzuiverheden Het gebruik van kunstmest, de afvoer van zowel huishoudelijk als industrieel afvalwater, vormen steeds meer een bedreiging voor ons drinkwater. Chloor dat aan water wordt toegevoegd om het consumeerbaar te maken, is een noodzakelijk ontsmettingsmiddel, maar specialisten zijn het unaniem eens dat bekende bijproducten zoals  organische chloor schadelijk kunnen zijn en kankerverwekkende stoffen kunnen produceren zoals Trihalomethanen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

 Meer Info ?

Vul onderstaand formulier in en ontvang meer inlichtingen per e-mail.