RO Aquaporin A2O systeem

De oplossing tegen PFAS

                                PFAS

Wat zijn PFAS?

Per- en polyfluoralkylstoffen , algemeen bekend als PFAS.

PFAS's zijn een groep verbindingen die ontwikkeld werden in de jaren 1940.

Deze groep omvat meer dan 4700 verbindingen ,PFAS's worden gebruikt in veel alledaagse producten zoals kookgerei, waterdichte jassen, schuim voor brandblussers enz....


Ze zijn ook aanwezig in uw drinkwater als het in de afgelopen jaren vervuild is met PFAS !

PFAS zijn opzettelijk ontworpen om persistent te zijn. Ze zijn dus moeilijk af te breken in het lichaam en in het milieu in plaats van te verdwijnen in het lichaam en in de natuur na verloop van tijd. Daarom worden PFAS aangeduid als "eeuwige chemicaliën".

Recent onderzoek heeft aangetoond dat continue blootstelling aan en accumulatie van PFAS kan leiden tot een reeks ernstige gezondheidsproblemen


Aquaporin Inside® technologie kan meer dan 99.9% van PFAS uit uw drinkwater verwijderen .

De universiteit van Aarhus in Denemarken heeft een experiment uitgevoerd met acht verschillende PFAS-stoffen. De moleculaire structuren van de geselecteerde PFAS zijn representatief voor alle bekende PFAS's, d.w.z. meer dan 4700 individuele verbindingen.

De studie concludeert: Gezuiverd water na behandeling met Aquaporin Inside® membraantechnologie is veilig om te drinken.

Bij gebruik van de Aquaporin DWRO membraan waren de acht geselecteerde PFAS niet langer detecteerbaar in het gezuiverde water. 

                   Hoe werkt Aquaporin ? Bekijk onderstaand filmpje !

Alle Aquaporin drinkwaterproducten maken gebruik van de unieke membraamtechnologie Aquaporin inside DWRO ontworpen voor drinkwater.

Prijsaanvraag ?

Zorg voor de gezondheid van U en uw familie en vraag nu uw offerte!