Watercooler groot debiet vloermodel
Ideaal voor restaurants , collectiviteiten  en commercieel gebruik 

De grote krachtpatsers

100 tot 200 liter per uur

Vloermodel cooler met grote capaciteit

VLOERMODEL COOLER MET GROTE CAPACITEIT - RS GC

Op het gebied van watercoolers met een zeer grote koelcapaciteit hebben wij één van de grootste assortimenten op de markt. Deze reeks vereist  om verbonden te zijn met een rioleringssysteem.

Zijn bereik is georganiseerd rond 4 vermogens 100, 120, 150 en 200 liter / uur en kan worden geleverd met een directe expansie-wisselaar (100, 150 en 200 liter / uur) of een ijsbank (120, 150 en 200 liter). / uur).

Directe expansie-warmtewisselaars bieden de mogelijkheid om de uitlaattemperatuur aan te passen met behulp van een thermostaat (toegankelijk voor de installateur), maar het nadeel is het vereisen van krachtigere compressoren en daarom is het luidruchtiger.

Bench ijswisselaars, door hun vermogen om de kou te "op te slaan", vereisen minder krachtige compressoren om hun ijsbank te vullen, dus stiller en minder vaak te starten, wat resulteert in een langere levensduur.

We adviseren over het algemeen om "Ice bank" systemen te gebruiken.

Roestvrijstalen behuizing van 304L (18/10) met geborstelde afwerking Scotchbrite,dikte 10/10mm om de effecten "vingerafdrukken" te verminderen. Altijd uitgerust met 2 draws, zijn de output tuiten uitgerust met een transparante plexiglas sanitaire bescherming om het risico op contact te verminderen. Een voordeur biedt gemakkelijke toegang tot alle delen van de machine, terwijl een technisch luik een ontstoffing van de condensor mogelijk maakt. Met 4-pootjes kan het op alle vloeren stabiliseren.

De roestvrijstalen omkasting is uitgerust met een afneembare roestvrijstalen plaat die het vullen van karaffen vergemakkelijkt, evenals de regelmatige reiniging.

De uitlaten die zijn uitgerust met foamers zijn verwijderbaar voor eenvoudiger onderhoud en de bedieningsknoppen hebben 3 serviceposities: nul, continu en discontinu.

Veel filtratie-oplossingen worden aangeboden in deze productlijn.

Deze productlijn is verkrijgbaar met vele andere opties, waaronder stoomreiniging voor zelfsterilisatie / desinfectie, warm water, koolzuurhoudend water, spoelset. buisdeksels, waterterugwintank, voorgeverfde stalen carrosserie zijn slechts enkele voorbeelden.

Deze machine is  ontworpen en geproduceerd in Frankrijk . 

Zijn koelgroep heeft een garantie van 3 jaar.