Watercooler groot debiet tafelmodel
Voor plaatsing op toonbank of meubel

Capaciteit in een vingerknip !

WATERCOOLERS RC REEKS

Aanvullend op de klassieke vloerkoelers om uw drankenruimte te ontwikkelen in professionele catering, kunt u met ons assortiment tafelcoolers een set van 4 machines hebben die u, onder een kleinere voetafdruk, een groot koelvermogen leveren.Hij kan echter niet concurreren met de koelers op vloer met zeer hoge capaciteit. Hij moet worden aangesloten op een rioleringssysteem.

Deze machines maken allemaal gebruik van een ijsbankwisselaar, Ze zijn beter in staat om piekverbruik te absorberen, zuiniger in het starten en  de compressor werkt stiller.

Om hun integratie in uw drankenruimte te vergemakkelijken, kunnen ze via de achterkant worden verbonden. Ze kunnen zelfs aan de muur worden gehangen als dat nodig is.

Roestvrijstalen behuizing," dikte 10/10 mm" an 304L (18/10) met geborstelde afwerking Scotchbrite om de "vingerafdrukken"effecten te verminderen.

 Altijd uitgerust met 2 draws, zijn de output tuiten uitgerust met een transparante plexiglas sanitaire bescherming om het risico op contact te verminderen. Met 4-voets-stekkers kan het zich in alle omgevingen stabiliseren.

De roestvrijstalen kom is uitgerust met een afneembare roestvrijstalen plaat die het vullen van karaffen vergemakkelijkt, evenals de regelmatige reiniging.

De tuituitlaten die zijn uitgerust met foamers kunnen worden gedemonteerd voor eenvoudiger onderhoud en worden beschermd door een transparante kunststofhoek. De bedieningsknoppen hebben 3 serviceposities: nul, continu en discontinu.

Veel filtratie-oplossingen worden aangeboden in deze productlijn.

Deze productlijn is verkrijgbaar met vele andere opties, waaronder warm water, wateropvangbak, bedieningselementen toegankelijk voor mensen met een handicap.

Deze machine is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk.

 Zijn koelgroep heeft een garantie van 3 jaar.