waterontharders Sowatec

Bespaar en geniet van zacht water met een waterverzachter van Aqua-Team

Aqua-Team is erkend verdeler van Sowatec waterontharders.

Waarom u voor een Sowatec waterverzachter zou kiezen ?

Omwille van onze ervaring van meer dan 25 jaar in waterbehandeling,onze service en de kwaliteit van onze zeer innovatieve producten .

Sowatec waterontharders worden geproduceerd in de VS door een fabrikant in de wereld van de waterbehandeling sinds 1925. Met een reputatie in kwaliteit,betrouwbaarheid en service overal ter wereld. Het is èèn van s'werelds grootste fabrikanten van waterzuiveringssystemen.

Dat is dus de ervaring !

Elke Sowatec ontharder is een staaltje van onberispelijke kwaliteit. Omdat 95% van alle onderdelen in eigen fabriek geproduceerd worden. De fabriek is ISO9001-200 gecertifieerd om het hoogste niveau van kwaliteit te kunnen garanderen. De ontharders worden ontworpen en gebouwd met minder bewegende delen en zonder metalen onderdelen die kunnen roesten of corroderen. Een gepatendeerde besturingsmodule maakt het geheel compleet en resulteert in een betrouwbare ontharder die elke dag opnieuw zuiver en zacht water levert.

Superieure kwaliteit !

Sowatec ontharders maken gebruik van zeer geavanceerde technologie en state-of-the-art computersystemen om continu zacht water te leveren in combinatie met de grootst mogelijke besparingen op zout en waterverbruik.

Innovatie ten top gedreven !

Sowatec ontharders worden uitsluitend aangeboden door professionele verdelers,zodat u als klant steeds verzekerd bent van een goede werking en de nodige service na verkoop. Iedere ontharder die de fabriek verlaat krijgt zeer uitgebreide garanties. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Mocht er zich desondanks toch nog een probleem met een ontharder voordoen,bent u steeds verzekerd van een snelle professionele oplossing.

Dat is onze service ! 

Meer weten over onze producten

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.